2022 - 10.sezóna

Milí priatelia!

 

Otvárame pre vás sezónu 2022! V sezóne 2022 oslávime svoje 10-te narodeniny a bude to už 10.sezóna, ktorú Vám pripravujeme poznávacie zájazdy. Od našej prvej sezóny sa zmenilo veľmi veľa. Okrem nášho loga a farieb, ktoré vám prinášame nové v smaragdovo-pieskovom šate, sa zmenila rokmi aj naša ponuka. V našej ranej existencii sme Vám pripravovali autobusové zájazdy, neskôr pribudli aj letecké, spočiatku po Európe, neskôr aj do sveta, až kým sme sa nerozhodli pre špecializáciu do krajín, ktorá mi je najbližšia a to krajiny Blízkeho východu, Ruska a štátov bývalého sovietskeho zväzu.

Každým rokom sme sa snažili skvalitňovať naše služby, všetky vaše pripomienky za desať rokov existencie sme vždy dôkladne zanalyzovali, snažili sa vylepšiť všetko čo bolo v našich možnostiach a vaše pochvaly a poďakovania boli pre nás balzamom na dušu a dávali nám vždy vesmírnu silu pokračovať, tvoriť a pripravovať Vám zájazdy najlepšie ako sme vedeli. Týmto sa chcem poďakovať našim sprievodcom, ktorí sa stotožnili s DNA našej CK, sú neodmysliteľnou súčasťou našich zájazdov, obetujú často nie len spánok, ale i zdravie a robia maximum pre spokojnosť skupiny, ale aj všetkým sprievodcom s ktorými sme v minulosti spolupracovali, ale rozdelili sme sa z dôvodu zmeny portfólia, alebo nedostatku času na množstvo zájazdov.

Od začiatku sme zažili mnoho radostí, ale aj starostí, prekonali sme mnoho prekážok a vyriešili mnoho problémov, možno aj preto, aby sme dokázali zvládnuť aj tieto “koronové”. Tak ako počas celých 10-tich rokov, aj teraz ste najväčšou oporou vy, naši klienti.  Vaša lojalita, vaša trpezlivosť, vaše láskavé slová a pochopenie, že ostatné dva roky…nebolo v našich silách nič ovplyvniť, ani cestovanie urýchliť. Za to že ste s nami, niektorí chtiac, niektorí nechtiac, vám zo srdca všetkým ďakujem!

Sledujte naďalej našu ponuku, príspevky, dajte nám FB like  ( https://www.facebook.com/travegotour.sk) , alebo sledujte na instagrame ( https://www.instagram.com/travegotour.sk/ ), @travegotour.sk pretože pri príležitosti 10. výročia pre vás pripravujeme nové zaujímavé odmeny a akcie.

Na záver už snáď iba toľko, že ešte raz zo srdca ďakujem, že ste s nami a teším sa keď sa uvidíme na nejakom zájazde, či už so mnou, alebo s našimi sprievodcami

 

Želám vám všetko len to najlepšie,

Slávka Nováková

konateľ

Travego Tour

Naši partneri
SACKA
SACKA
DESCART
PRIMAPRINT